Emily Párizsban (sorozat) Lily Collins hasizom
A színésznőnek mindig is bomba alakja volt, de most úgy tűnik egy kis izmot is magára pakolt. Lily Collins hasa konkrétan kockás.

Miután bejelentették, hogy készül az Emily Párizsban 5. évada, Lily Collinsról több fotó is készült, amikor New Yorkban promotálta a sikersorozatot. A csinos főszereplő minden szettjében megmutatta a hasát, nem véletlenül.... 

 Lily Collins fekete topban villantotta meg kockás hasát
 Lily Collins fekete topban villantotta meg kockás hasát
Forrás: Getty Images

Lily Collins hasa elképesztően izmos

Lily Collins nem sokat bízott a képzeletre, amikor New Yorkban a sorozatot reklámozta. A 35 éves színésznő elképesztően sportos és ezt meg is mutatja: minden szettjében szabadon hagyta a hasát. 

Celebrity Sightings In New York City - September 16, 2024,  Lily Collins
 Lily Collins kígyóbőr hatású szettje és magas sarkúja kiemelte gyönyörű alakját
Forrás: Getty Images

A magas sarkú cipő kikészítette a lábát

Az Emily Párizsban című nagysikerű sorozat főszereplője, Lily Collins elárulta, hogy a forgatásokon jócskán meggyűlt a baja a magas sarkú cipőkkel Párizs macskaköves utcáin, de úgy tűnik, ha úgy érzi, szükséges, a mai napig felhúzza ezeket a cipőket. 

"Nem gondolnád, mennyire fájdalmas magassarkút viselni Párizsban. Szó szerint minden héten orvoshoz jártam, hogy a lábamat rakják össze. Egyszerűen mindenhol macskakő van, ami a magas sarkúval rossz kombináció"

 

– árulta el a színésznő korábban. 

A negyedik évaddal nem ér véget az Emily Párizsban

Az alkotó, Darren Starr elárulta, hogy jön a következő széria, amelynek egyik fő helyszíne Róma lesz, de az nem azt jelenti, hogy Emily Rómábanra változik a cím, és Emily Párizsban is látható lesz majd. A negyedik évad, amely két részben került fel a streamingoldalra pillanatok alatt az első helyre került a Netflix Global Top 10 listáján, de 93 országban bekerült a top 10-be, 19,9 millióan nézték meg az új részeket mindösszesen négy nap alatt. A forgatásokat valószínűleg 2025 tavaszán kezdik meg, a legoptimistább jóslások szerint a jövő év második felében akár fel is kerülnek az új részek a Netflixre. 

Celebrity Sightings In New York City - September 16, 2024,  Lily Collins
A blézer túl nagy, a top túl rövid
Forrás: Getty Images

Az ötödik évad szereplői

Természetesen Lily Collins, de ott lesz Ashley Park, Lucas Bravo, Lucien Laviscount, Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold, Bruno Gouery és William Abadie is és a negyedik évad új szereplői is, a Marcellót alakító Eugenio Franceschini, Genevieve megformálója, Thalia Besson és Anna Galiena, aki antoniát játssza. Úgy tudni, a Camille-t alakító Camille Razat valószínűleg nem kap szerepet az új évadban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.