A népszerű rádiós szívszorító vallomása: „Rákbeteg vagyok"

Global's Make Some Noise Night 2019- Red Carpet Arrivals
WireImage/Global's Make Some Noise Night 2019- Red Carpet Arrivals - Karwai Tang
diagnózis Jamie Theakston rádiós rák
Jamie Theakston szívszorító hírt osztott meg a nyilvánossággal: gégerákja van. A népszerű rádiós hangja már az utóbbi időben nem volt a régi, amit a rajongók is észrevettek.

Az 53 éves rádiós megváltozott hangja miatt már elindultak a pletykák, miszerint valami nincs rendben az egészségével. Végül Jamie Theakston maga vallotta be, hogy rákos beteg. A brit műsorvezető azután fordult orvoshoz, hogy többen megjegyezték, megváltozott a hangszíne, nem olyan, mint a megszokott. Theakstonnál egyes stádiumú gégerákot diagnosztizáltak, ezt követően egy operáción is átesett.

rádiós, Jamie Theakston
Gégerákkal küzd a népszerű rádiós
Forrás: GC Images

A népszerű rádiós szívszorító vallomása: „Rákbeteg vagyok"

Rákbeteg vagyok, de a rák nem uralkodik rajtam! A kilátásaim nagyon pozitívak, és remélem, októberben visszatérhetek hozzátok. Addig is azt mondták, pihentessem a hangomat


 

 - mondta a műsorvezető, akit egy ideig helyettesíteni fognak, hogy teljes mértékben a gyógyulására koncentrálhasson. 

Néhány nappal ezelőtt Bruce Springsteen felesége vallotta be, hogy évek óta rákbeteg és eddig titokban tartotta betegségét.

cialfánál a rák egy ritka fajtáját diagnosztizálták. A mielóma multiplex a plazmasejtek rosszindulatú daganatos megbetegedése, amelynek hatására az immunsejtek kórosan elszaporodnak a vörös csontvelőben, ezzel gátolva a normál vérképzést.

Korábban Patti Scialfa férje minden koncertjén fellépett, de mióta kiderült a betegsége, nem állt színpadra. Mostanában játszik el újra a lehetőséggel, hogy újra fellépjen, de nagyon óvatosnak kell lennie.

A turnézás kihívássá vált számomra. 2018-ban, nos, Bruce és én egy darabot játszottunk a Broadway-en. Ekkor korai stádiumú mielóma multiplexet diagnosztizáltak nálam. Ez hatással van az immunrendszeremre, ezért óvatosnak kell lennem, és át kell gondolnom, hogy mit teszek, és hova megyek. Néha-néha eljövök egy-két koncertre, elénekelhetek néhány dalt a színpadon, ezt élvezettel teszem. Most már ez lett az új norma, ezt pedig elfogadtam

 - magyarázta.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.