Al Pacino rosszul lett az otthonában, újra kellett éleszteni

koronavírus hollywood halálközeli élmény Al Pacino
A legendás színész azt állítja, rövid időre halott volt, miután elvesztette eszméletét a Covid miatt. „Meghaltam, de a fehér fényt nem láttam, nem volt ott semmi” - mondta a 84 éves Al Pacino a halállal való találkozásáról.

Al Pacino a hétvégén egy podcastban árulta el, hogy majdnem meghalt koronavírusban, ami arra késztette, hogy ami elgondolkodjon saját halandóságán. Elmesélte, hogy 2020-ban az otthonában lett rosszul koronavírus-fertőzés miatt, és az állapota hamar kritikussá vált. Lázas volt, kiszáradt, gyenge volt a pulzusa, és elvesztette az eszméletét.

Al Pacino
Al Pacino majdnem meghalt koronavírusban
Forrás: Getty Images

„Ott ültem a házamban, és elvesztettem az eszméletem. Csak úgy” - mondta Pacino, és csettintett az ujjaival. „Nem volt pulzusom. Azt hiszem, percek alatt kiért a segítség, vagy hat mentős volt a nappalimban, és két orvos. Olyan ruhájuk volt, mintha az űrből jöttek volna. Elég sokkoló volt kinyitni a szememet, és ezt látni. Mindenki fölöttem állt - ez volt az első alkalom, hogy ilyesmi történt velem. Azt mondták: 'Visszatért, velünk van'.

Bár majdnem meghalt, Pacino azt mondta, hogy nem emlékszik semmi különleges dologra. „Nem láttam fehér fényt vagy bármi ilyesmit” - mondta. „Semmi sem volt ott.”

Al Pacino azt mondja, soha korábban nem foglalkoztatta a halál gondolata, egészen a Covidig. Furcsa érués számára kimondani, hogy pár percre meghalt, de úgy gondolja, egy színésznek ez is jól hangzik a szájából.

Al Pacino szakított 30 éves barátnőjével

Közel hat évtizedes karrierje során Al Pacino olyan szerepekkel szilárdította meg hírnevét, mint Michael Corleone a Keresztapában vagy Tony Montana A sebhelyesarcúban. 1992-ben az Egy nő illata című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjat kapott. A napokban azzal került a címlapokra, hogy szakított legkisebb gyermeke, az egyéves Roman édesanyjával, a 30 éves Noor Alfallahhal.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.