Sallai Nóra balesete Alsónémedi véradás Jóban Rosszan
Az egész ország a színésznőért aggódik. Sallai Nóra és a kisfia pénteken szenvedett súlyos balesetet: kollégái és ismerősei imádkoznak érte és véradásra buzdítják a lakosságot.

Megrázó balesetet szenvedett az Jóban Rosszban színésznője. Sallai Nóra életéért most is küzdenek az orvosok, kollégái felhívást tettek közzé. 

Sallai Nóra
Élet és halál között lebeg Sallai Nóra
Forrás: Hot!

Sallai Nóra életéért küzdenek az orvosok

Elsőként Csonka András tette közzé, hogy Nórának vérre van szüksége, így arra kérte a kollégákat, vegyenek részt irányított véradáson

A posztot Nóra sok kollégája megosztotta, a felhívás rengeteg emberhez eljutott.

Megszólalt a szemtanú, aki a mentőket hívta

Hétfő este a Tényeknek megszólalt a 15 éves lány, aki először rohant oda a roncshoz. „Először a kisfiút néztem meg, aki fejjel lefelé lógott az autóban. A kisfiúnak szerintem akkor már nem volt pulzusa. (...) A nőnek láttam, hogy ömlik a fejéből a vér” - mondta az alsónémedi lány, aki kihívta a mentőket. Elmondása szerint a kisfiút többször újra kellett éleszteni a helyszínen, a TV2 műsorában pedig arról számoltak be, hogy ezekben a percekben is küzdenek az orvosok a színésznő és fia életéért.

A baleset pénteken történt Alsónémediben. A 44 éves színésznő és ötéves kisfia egy családi látogatásról tartottak hazafelé. Anya és fia egy szürke Opelben utaztak és éppen egy mellékutcáról kanyarodtak ki a Haraszti útra.  Az ott haladó BMW sofőrje azonban olyan sebességgel haladt, hogy hiába próbálta elrántani a kormányt, amikor észrevette a kanyarodó járművet, így hatalmas erővel nekiütközött. A becsapódás következtében a színésznő autója felborult, ő és kisfia pedig az autó roncsai alá szorultak. A kisfiút a helyszínen újra kellett éleszteni. A mentők válságosban állapotban szállították őket kórházba. A BMW utasai egy 18 és egy 21 éves fiatal voltak, ők könnyebben sérültek, de őket is bevitték a kórházba. A brutális balesetet egy másik kocsi fedélzeti kamerája felvette.

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.