Sallai Nóra balesete intenzív osztály véradás
A súlyos balesetet szenvedett színésznőt és kisfiát külön intézményben kezelik. Sallai Nóra szerettei két kórház között ingáznak.

Sallai Nóra és kisfia szeptember 27-én Alsónémediben szenvedtek súlyos autóbalesetet. Mindkettőjüket más-más kórházban kezelik, állapotuk válságos. 

Sallai Nóra családja két kórház között ingázik
Sallai Nóra családja két kórház között ingázik 
Forrás: TV2

Két kórház között ingáznak Sallai Nóra szerettei

Nagyon nehéz helyzetben van Sallai Nóra családja. A színésznőt és a kisfiát is az intenzíven kezelik, de más-más kórházban. Úgy tudni, egyszerre 2 fő látogathatja őket és 10 percet tölthetnek náluk. Nórának biztosan műtétre lesz szüksége, az ellátásához elég vér a barátok és civilek összefogásával, irányított véradással összejött. A szeretteik most a két kórház között ingáznak.

A színésznő férje összeomlott

Egyes sajtóértesülések szerint Nóra férje, Bence teljesen összeomlott a tragédia súlya alatt. Állítólag a munkájával is teljesen felhagyott annak érdekében, hogy folyamatosan a szerettei mellett lehessen. A család és a barátok pedig egyetlen percre sem merik magára hagyni a megtört családfőt. 

15 éves lány volt az első, aki a baleset pillanataiban először a segítségükre sietett, vele a Life.hu beszélgetett.

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.