Sallai Nóra balesete látogatási rend kórház
Külön intézményben kezelik a színésznőt és kisfiát. Sallai Nóra családtagjai 10 percet tölthetnek az intenzív osztályon.

Még mindig küzdenek az orvosok Sallai Nóra és kisfia életéért. A színésznő és gyermeke egy hete szenvedett sokkoló balesetet Alsónémedinél. 

Sallai Nóra és kisfia életéért még mindig küzdenek
Sallai Nóra és kisfia életéért még mindig küzdenek
Forrás: Hot!

Naponta 10 perc látogatási idő

"A szabály szerint az intenzív osztályon csak a közvetlen hozzátartozók lehetnek ott, és ők is csak tíz percig, maximum harmincig. Természetesen a létszám sem mindegy, két főt engednek be ilyenkor. Persze vannak kivételes esetek is, de úgy tudom, hogy Nórához csak tíz percre mehetnek be" – tudta meg a Bors és az is kiderült, anyát és fiát két külön intézményben kezelik. 

Összegyűlt a vér

A legfrissebb hírek szerint összegyűlt a vér Sallai Nóra számára - erről Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese, Dr. Nagy Sándor nyilatkozott. Kollégái, barátai és ismeretlenek is sorba álltak, hogy segíthessenek a színésznőnek

15 éves lány mentette meg az életüket

Sallai Nóra és balesetének híre sokkolta az országot. A színésznő még mindig válságos állapotban van, a rendőrség nyomoz a baleset ügyében. A sérültek segítségére elsőként egy 15 éves lány, Mátai Nóra sietett, aki a Life.hu-nak elmondta, mit élt át a tragédia perceiben és hogyan próbált mindent megtenni anya és kisfia életéért. 
 

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.