Sallai Nóra nem először küzd az életéért: megszólalt a kardiológus

Sallai Nóra
TV2 - Sarosi Zoltan
szívprobléma Sallai Nóra balesete kardiológus
Már gyerekkorában is harcolt az egészségéért a színésznő. Sallai Nóra szívbetegséggel született.

Az alsónémedinél súlyos balesetet szenvedett Sallai Nóra és kisfia még mindig válságos állapotban vannak. A színésznő számára irányított véradást kezdeményeztek, ugyanis több műtétre lehet szüksége. 

Sallai Nóra a Jóban Rosszban sorozattal lopta be magát a nézők szívébe
Sallai Nóra a Jóban Rosszban sorozattal lopta be magát a nézők szívébe
Forrás: TV2

Összegyűlt a vér: Sallai Nóra balesete az egész országot megmozgatta

A legfrissebb hírek szerint összegyűlt a vér Sallai Nóra számára - erről Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese, Dr. Nagy Sándor nyilatkozott a Borsnak. Kollégái, barátai és ismeretlenek is sorba álltak, hogy segíthessenek a színésznőnek

Pitvari sövényhiánnyal született a színésznő

Az Origó úgy tudja, Sallai Nóra már kislány korában megtanulta, mit jelent az életért küzdeni, ugyanis fejlődési rendellenességgel, pitvari sövényhiánnyal született, amit meg kellett operálni, fél évig volt kórházban. 

A kardiológus szerint korábbi betegsége nem rontja Nóra életkilátásait

Dr. Gellér László kardiológus szakorvos, belgyógyász szakorvos a portál megkeresésére elmondta, hogy szerinte, ha jól végezték a műtétet korábban, akkor nincs hatással mostani állapotára, nem rontja az életkilátásait.

Hős született: Mátai Nóra mentette meg az életüket

Sallai Nóra és balesetének híre sokkolta az országot. A színésznő még mindig válságos állapotban van, a rendőrség nyomoz a baleset ügyében. A sérültek segítségére elsőként egy 15 éves lány, Mátai Nóra sietett, aki a Life.hu-nak elmondta, mit élt át a tragédia perceiben és hogyan próbált mindent megtenni anya és kisfia életéért. 

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.