Katalin hercegné állapotáról nyilatkozott Vilmos

Katalin hercegné, Vilmos herceg
princeandprincessofwales/Instagram -
egészség katalin hercegné Vilmos herceg állapot
Vilmos herceg kötelességei teljesítése miatt utazott a Scilly-szigetekre. Az emberek Katalin hercegné állapotáról is megkérdezték.

Vilmos herceg a Scilly-szigeteken található St Mary's Community Hospitalban tett látogatást. A szigeten érdeklődtek nála afelől is, hogy van Katalin hercegné, akinek az állapota miatt rengetegen aggódnak, mióta bejelentette, hogy tervezett hasi műtétje során rákot diagnosztizáltak nála.

SAROLTA hercegnõ; GYÖRGY herceg; VILMOS herceg; KÁROLY herceg; Katalin hercegné
Katalin hercegné állapota felől érdeklődtek Vilmosnál
Forrás: MTI/EPA/PA pool/Jonathan Brady

Katalin hercegné állapotáról nyilatkozott férje

A kötelességei teljesítése miatt utazott Vilmos a Scilly-szigetekre, amely egyébként a királyi család kedvenc nyaralóhelyeinek egyike, és itt beszélt arról is, hogy van Katalin. A hercegné "jól van" - mondta szűkszavúan Vilmos, akinek érkezésére a helyi általános iskola diákjai is vártak a rakparton. A helyiek azt is elárulták neki, bíznak benne, hogy ismét a szigeteken nyaralnak majd.

A királyi család tagjai mind nagyon óvatosan fogalmaznak, ha Katalinról van szó, de általában biztató hírekkel szolgálnak a hercegnéről, aki még nem tért vissza a feladatai teljesítéséhez, III. Károly király azonban már igen, és mint tudjuk, ezért nem tudott időt szakítani arra, hogy találkozzon Harryvel, amikor a herceg Londonban tartózkodott.

Harry herceg sírva fakadt: újabb pofont kapott a királyi családtól

Harry herceg sorra kapja a "pofonokat" a családjától. Miután hivatalosan is megerősítették, hogy elfoglaltságai miatt Károly király nem tud időt szakítani arra, hogy találkozzon fiával, újabb szomorú meglepetés érte. Ezt a bejelentést ráadásul szándékosan a londoni látogatása alatt tették közzé - a királyi szakértő szerint azért, hogy a megfelelő hatást érjék el.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.