Christina Applegate súlyos depresszióval küzd - "Nem élvezem a dolgokat többé”

 Christina Applegate
Variety via Getty Images - Gilbert Flores
Christina Applegate depresszió sclerosis
Christina Applegate súlyos depresszióval küzd. Az 52 éves világsztár nagyon mélyen van...

Christina Applegate saját podcast műsorában mesélt arról, hogy gyógyíthatatlan betegsége, a sclerosis multiplex miatt súlyos depresszióval küzd.

Christina Applegate súlyos depresszióval küzd
Christina Applegate súlyos depresszióval küzd Forrás: Northfoto

„Ez tényleg olyan végzetesnek tűnik, mintha minden véget ért volna” – magyarázta Applegate. "Ebben a sötétségben vagyok, amit már több mint 20 éve nem éreztem.”

Christina Applegate podcastjában arról is mesélt, hogy már nem élvezi az életet és a dolgoknak nincs semmi értelmük

Felelevenített egy meghatározó momentumot is, amikor egy est háziasszonyaként botra támaszkodva kellett a színpadra lépnie. Számára az volt az egyik legnehezebb nap, amit átélt. 

"Nagyon őszinte vagyok ... nem élvezem az életet. Nem élvezem a dolgokat többé”

 - mesélte szomorúan a világsztár, aki arról is beszámolt, hogy súlyos depresszióval küzd és emiatt terapeutához is fordult, számolt be róla a focus.de.

Christina Applegate 2021-ben hozta nyilvánosságra betegségét, a sclerosis multiplexet, melyet néhány hónappal korábban diagnosztizáltak nála. Podcastjában azóta könyörtelenül őszintén beszél az idegrendszeri autoimmun betegség következményeiről és az új kihívásokról, amikkel a mindennapjaiban kell szembenéznie. 

Többek között elmondta, hogy pelenkát kell viselnie, botokra támaszkodik, és néha hetekig nem tud zuhanyozni. Emellett gyakran erős fájdalmai vannak a teste különböző pontjain, amelyek miatt jelentősen romlott és korlátozódott az életminősége.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.