Katalin hercegné haja összeesküvés-elméleteket szült - Kemoterápiás nővér adja meg a választ

kommentek hajhullás katalin hercegné kemoterápia
Köztudott, hogy a kemoterápia során sokan elveszítik a hajukat. A rajongók a közösségi médiában azt találgatják, hogy Katalin hercegné hogyan őrizte meg frizuráját.

A múlt szombati Trooping the Colouron túlzás nélkül minden szem a walesi hercegnére szegeződött. Vilmos felesége mindenkit lenyűgözött, ám többekben felmerült a kérdés: hogyhogy nem hullott ki Katalin hercegné haja, ha kemoterápián vesz részt. 

Katalin hercegné remekül nézett ki a Trooping the Colouron
Katalin hercegné remekül nézett ki a Trooping the Colouron
Forrás: AFP

Katalin rákdiagnózisa óta most először jelent meg a nyilvánosság előtt és a rajongók elismerő szavai mellett megjelentek az összeesküvés-elméletek is. Közülük a legdurvább, hogy nem is Katalint látták, de olyat is lehet olvasni a közösségi médiában, hogy a hercegné már rég halott. 

Mások nem Katalin jelenlétét kérdőjelezték meg, ők azt állítják, ha kemoterápián - amiről itt írtunk bővebben -  venne részt, kihullott volna a haja. 
A kommenteket Debbie Mackenzie kemoterápiás nővér nem hagyta szó nélkül: 

Egészen biztos vagyok benne, hogy van olyan kemoterápia, amikor a páciens nem veszíti el a haját. Sokféle gyógyszer létezik a rák különböző típusainak kezelésére, és nem mindegyik okoz hajhullást 

- szögezte le. 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.