Cara Delevingne hálás a paparazziknak élete legocsmányabb részeg fotóiért

függőség Cara Delevingne alkohol
A színésznő hosszú évekig az alkohol rabságában volt. Cara Delevingne egy fotósorozat nyilvánosságra kerülése után döntött út, hogy nem iszik többet.

Cara Delevingne-ről még 2022 őszén jelentek meg olyan a fotók, melyeken teljesen szétcsúszva, cipő nélkül volt látható, amint az egyik reptéren nyilvánvalóan részegen viselkedett. A képek a paparazziknak köszönhetően eljutottak a modellhez, aki kis híján sokkot kapott a látványtól, Cara Delevingne a Sunday Timesnak adott interjút a minap, amelyben beszélt sok évig tartó függőségéről és azt is felidézte, hogy először 8 évesen rúgott be nagynénje esküvőjén. Delevingne, aki 2022 vége óta józan, pontosan azóta, amikor a fent említett Burning Man fesztivál utáni fotóival szembesült. Más lehet kiakadt volna a lesifotósokra, Cara azonban azóta is hálás nekik, hogy szembesítették, bajban van. 

Cara Delevingne
Cara Delevingne már 8 évesen berúgott
Forrás: Getty Images 

Cara Delevingne józanul is bulizik 

"Régebben azt hittem, hogy a drogok és az alkohol segítenek megbirkózni a traumáimmal. De valójában nem így volt, inkább lehangoltá tettek. Azóta visszakaptam az erőmet, és örülök, hogy a szerek helyett én irányítom az életemet"  - jelentette ki és hozzátette, attól függetlenül, hogy ő már nem iszik, szívesen bulizik, és nem zavarja, ha mások alkoholt fogyasztanak a társaságában. Delevingne a múlt hónapban teljesen józanon vett részt az angliai Glastonbury Fesztiválon. "Büdös volt, fájt a lábam, és nem maradtam fenn olyan sokáig, mint amikor még ittam, de így is szórakoztató volt. Soha nem akarok többet részegen bulizni" - nyilatkozta. 

Nem volt könnyű, de megérte

"Nem volt könnyű abbahagyni az ivást, de amikor sóvárogtam is biztos voltam abban, megérte. Egyszerűen nem tudom, mi kellene ahhoz, hogy feladjam" - vélekedik a színésznő, aki 2023-ban 12 lépéses programban vett részt most pedig azt tervezi, eltávolíttatja tetoválásait, amelyek a régi életére emlékeztetik.  Cara azt is megemlítette, ha nem dönt a józan élet mellett, akkor amikor leégett milliárdokat érő Los Angeles-i otthona biztos szerhez nyúlt volna.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.