Katalin hercegné nem a szokásos módon jelent meg Wimbledonban

Katalin hercegné, Wimbledon Tennis Championships - Day Nine
Northfoto -
tenisz wimbledon andy murray katalin hercegné
Figyelemmel követi a versenyeket, de fizikai valójában nins ott a stadionban. A kemoterápiás kezelésen részt vevő Katalin hercegné üzenettel jelezte, lélekben ott van Wimbledonban.

Még mindig nem jelent meg Wimbledonban Katalin hercegné és több mint valószínű, már nem is fog. A tenisztornát azonban figyelemmel kíséri, olyannyira, hogy wimbledoni játékoktól búcsúzó Andy Murray-nek üzenetet is küldött. 

Andy Murray-nek üzent Katalin hercegné
Andy Murray-nek üzent Katalin hercegné
Forrás: Northfoto

Katalin hercegné megható búcsúja

"Egy hihetetlen #wimbledoni karrier véget ért. Nagyon büszke lehetsz @andy_murray. Mindannyiunk nevében köszönöm! C. " - írta Katalin Murraynek. 

Egy ideig úgy volt, hogy Andy Murray - miközben párosban bátyja, Jamie Murray oldalán elköszönt a hazai közönségtől - még egyszer pályára áll Emma Raducanuval. Tehát a  vereség pillanatában még úgy gondolta, hogy vegyes párosban is kap egy esélyt, de az egyesben még versenyben lévő Emma Raducanu a csuklóbántalmai miatt visszalépett attól a számtól, így Andy Murray elbúcsúzott Wimbledontól. 

Katalin hercegné Wimbledon Tennis Championships - Day Thirteen
Katalin hercegné idén nem a stadionban szurkol
Forrás: Northfoto

Katalin szokta átadni a trófeákat és imádja a teniszt

Az All England Lawn Tennis and Croquet Club védnökeként hagyomány szerint a walesi hercegné szokta átadni a trófeákat a wimbledoni bajnokoknak. Katalin teniszszeretete gyerekkorára nyúlik vissza, és Wimbledont csak egyszer hagyta ki – 2013-ban, amikor terhes volt György herceggel. Azt is tudni, hogy nem csak nézni szereti ezt a sportot, a hercegné az exkluzív fulhami Hurlingham Clubban vett teniszleckéket, játszott a legnagyobb teniszsztárokkal, köztük Roger Federerrel és Emma Raducanuval is. 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.