Katalin hercegné sokkal betegebb, mint azt bárki képzelte volna

visszatérés rákdiagnózis katalin hercegné
Amior bejelentette a rákdiagnózisát, senki nem hitte, hogy ilyen sokáig nem vagy csak alig látjuk. Katalin hercegné átértékelte az életét az utóbbi hónapokban.

Bár Katalin hercegné a rákdiagnózisa után több hónappal megjelent a Károly király hivatalos születésnapján és katonai seregszemlén, a Trooping the Colouron, majd Wimbledonba is ellátogatott, hogy átadja a trófeát a férfi egyes győztesének, még mindig nem gyógyult meg. Bennfentesek szerint a határidőnaplója egyelőre üres, nem tervez előre, a gyógyulására koncentrál és terveivel ellentétben a párizsi olimpiára sem ment el. 

Katalin hercegné betegebb volt, mint bárki hitte volna
Katalin hercegné betegebb volt, mint bárki hitte volna 
Forrás: Getty Images/

 

Katalin hercegné átértékelte az életét

"Az embereknek meg kellett szokniuk, hogy sokkal kevesebbet látják, mint korábban.  Számára most a család és a gyerekek  a prioritások, ráadásul a legkisebb, Lajos, még csak hatéves" - nyilatkozta egy bennfentes, Phil Dampier az OK-nak. "Mint sok embert, akit megérintett a halál szele, úgy Katalint is megváltoztatta a diagnózis. Még jobban tudja, mi a fontos és mi a kevésbé lényeges: számára a gyerekei az elsők" - tette hozzá Dampier. "Nem hiszem, hogy az emberek felfogják, mennyi szenvedésen ment keresztül a színfalak mögött, és sokkal tovább, mint amit bárki is gondolt volna"  - vélekedik. "Katalin egy hihetetlenül erős nő, de a rákkal való harcát megszenvedte és még mindig kemoterápiás kezelés alatt áll" - szögezte le. 

 

Valószínűleg jobban van... 

"Az azonban nagyon jó jel, hogy az elmúlt időszakban kétszer is megjelent a nyilvánosság előtt. Először a Trooping the Colouron, majd Wimbledonban, tehát nyilvánvalóan sokkal jobban van" - mondta Phil Dampier a lapnak és arról is beszélt, hogy elképzelhető, hogy egy hónap múlva már több nyilvános szereplést vállal a walesi hercegné. "Valószínűleg fokozatosan tér majd vissza a társasági életbe és a kötelezettségeihez és csak akkor és annyit, amennyit az orvosai engednek. De az elsők a gyerekei maradnak" - osztotta meg a lappal Dampier, ahogy azt is, hogy Katalin is családjával tart Balmoralba. 

 

...de nincs túl a betegségen 

"Olyan hírek is felröppentek, hogy Vilmos herceg elviszi a gyerekeket Scilly-szigetekre vagy Cornwallra, de oda Katalin lehet, hogy nem tud elmenni. Ez viszint arra utal, hogy még nincs túl a betegségen és sokat kell pihennie" - nyilatkozta Dampier. 

Katalin hercegné még nem elég erős a visszatéréshez

Egy jólértesült mindeközben arról beszélt, hogy Katalin hercegné valószínűleg továbbra is részt vesz a majd a királyi család többi tagjával együtt a brit nemzeti eseményeken, például az Emlékezés Vasárnapján. A visszatérésével kapcsolatban az Expressnek egy másik forrás pedig ezt mondta: "Még nem tartunk ott. Amikor utoljára a Trooping the Colour előtt hallottunk róla, azt mondta, hogy a kezelése a nyáron is folytatódik, és ez így is van. Ahogy ő maga is elmondta, még nincs túl a nehezén. Mindenki számára nehéz a fizikai felépülés a kezelés befejezése után. Ez nem olyan, mintha egy kapcsolót kapcsolnánk át". 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.