Elképesztő átéléssel szurkolt a hercegné a párizsi olimpián

La duchesse Sophie d'Edimbourg assiste à la victoire des britanniques à la finale du sprint par équipes féminin sur piste en cyclisme lors des Jeux Olympiques (JO) de Paris 2024 au Vélodrome National à Saint-Quentin-en-Yvelines
Jacovides-Perusseau / Bestimage/La duchesse Sophie d'Edimbourg assiste à la victoire des britanniques à la finale du sprint par équipes féminin sur piste en cyclisme lors des Jeux Olympiques (JO) de Paris 2024 au Vélodrome National à Saint-Quentin-en-Yvelines, France, le 5 août 2024. © Jacovides-Perusseau/Bestimage Sophie,, Duchess of Edinburgh, attending the Cycling Track Women's Team Sprint Finals on Day 10 of the Olympic Games Paris 2024 at National Velodrome on August 5, 2024 in Saint-Quentin-en-Yvelines, France. - Jacovides-Perusseau / Bestimage
Olimpia 2024 párizsi olimpia brit királyi család
A királyi család több tagja is kint van 2024-es olimpián, hogy szurkoljon a brit sportolóknak. Köztük Sophie edinburgh-i hercegné is, aki elképesztő átéléssel drukkolt a brit női pályakerékpáros sprintcsapatnak, akik győzelmet is arattak a párizsi olimpiai játékok 10. versenynapján.

 A franciaországi Saint-Quentin-en-Yvelines-ben található Vélodrome Nationalban augusztus 5-én rendezték meg a női pályakerékpárosok csapatversenyét. A sprint versenyszámban a britek esélyesek voltak az aranyra, nem véletlenül jelent meg a párizsi olimpia 10. versenynapján a szurkolók között Sophie edinburgh-i hercegné. 

párizsi olimpia, sophie hercegné
Hatalmas lelkesedéssel szurkol Sophie hercegné a párizsi olimpia 10. versenynapján
Forrás: Northfoto

Egy egész fotósorozat készült róla, ahogy önmagát teljesen átadva a szurkolói élménynek, drukkol a brit női csapatnak. A közönség többi tagjához hasonlóan, közülük nem kítűnve ugrál, kiabál, emeli a karját, mindent belead a szurkolásba. A biztatás meg is teszi a hatását, a versenyszám a brit női csapat győzelmével zárult. 

Nem az edinburgh-i hercegné az egyetlen királyi családtag, aki az olimpián biztatja szigetország versenyzőit. Anna hercegnő is Párizsban van, és bár Katalin hercegné egyelőre nem látogatta meg a szerelem fővárosát, sokan örülnének, ha megtenné. De nemcsak a királyi család szurkol a versenyzőknek. 

Mindenki megdöbbenésére Ryan Gosling és Eva Mendes is ott volt a párizsi olimpia közönsége között

Bár nem szoktak együtt mutatkozni, 12 éve láthatták együtt utoljára a sztárpárt, ezútal kivételt tettek, és lányaikkal együtt szurkoltak a női tornászoknak. 

A közönség sorai között szintén megjelent Serena Williams és a családja is. A volt teniszezőnő csalódott az egyik párizsi hotel éttermében, ahol állítása szerint nem adtak neki asztalt, pedig üres volt. Az étterem cáfolta a Williams állítását, azt mondják, az összes asztaluk foglalt volt.

John Travolta a lányával, Ella Bleu-val érkezett a tornászok versenyére. 

A párizsi olimpia augusztus 11-ig tart, addig még rengetegen látogathatnak el a francia fővárosba. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.