Vegán ázsiai szezámmagos fánk
![](https://cdn.life.hu/2024/01/HgOa8qHqWOmu_fpk03v1wg4Vr0LkkDwYY4Fk5zXPoYI/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzZlNjNhZmEwMDJkMjQ4MGViMjJlMWQ5YjNjM2E0Mzkw.jpg)
Vegán ázsiai szezámmagos fánk |
Hozzávalók: |
Elkészítés: |
Egy tálban keverjük össze a liszteket, a sót és a sütőport. Egy másik tálban keverjük össze a nedves hozzávalókat - a cukrot, a vizet és a felolvasztott kókuszzsírt - egy habverővel. Adagokban öntsük a száraz hozzávalókat a nedveshez, és jól keverjük el a tésztát. Egy vizes kanállal szedjünk ki egy keveset a tésztából, forgassuk meg szezámmagban, és süssük ki a szezámmagos fánkokat olajban, amíg aranybarnák lesznek.
Videónkban megnézheted, hogyan készítsd el!
Tudtad? |
Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is! |
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.