Virágkonyha Halmos Monikával - Illatosítsd ibolyával a teád!

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával -
virágkonyha Halmos Monika tea ibolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti. Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: virágkonyha Halmos Monikával.

Ebben a köhögős-torokfájós időben is érdemes a virágokhoz fordulni segítségért. Hársfavirág, bodzavirág, kamillavirág, kakukkfűvirág, mind-mind segítenek megkönnyíteni a légzést, feloldani a váladékot, és jó kedvre derítenek. Az ibolyatea nekem különösen a kedvencem, a téli teakeverékekből sem hiányzik aprócska, szárított virága. De ha ilyen enyhe idő marad, hamarosan frisset is találsz majd!

Hozzávalók:

csészénként 10-12 ibolyavirág (friss vagy szárított)
2 dl forró víz

Az elkészítés módját és egyéb érdekességeket itt olvashatsz az ibolyás teáról.

Forrás: Virágkonyha Halmos Monikával

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.