A mi házi fánkszezonunkat egy sonkás-sajtos fánkkal zárjuk. Mivel nem vagyunk annyira édesszájúak, ezért végül nekünk ez lett a kedvenc fánkunk idén. Reméljük, sikerült bebizonyítanunk, hogy a fánk is lehet könnyen és viszonylag gyorsan elkészíthető, és igen változatos. A fánk elkészítésének teljes folyamata a videóból kiderül, amely a képre kattintva indul el.
Hozzávalók:
400 g liszt
3 db közepes burgonya
300 ml tej
1 csipet cukor
1 csomag élesztő
2 evőkanál só
Töltelék:
150 g füstölt sonka
2 evőkanál tejföl
100 g sajt
olaj a kisütéshez
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.