Fánkkészítés és -fogyasztás közben természetesen gondolnunk kell az ételallergiásokra és ételérzékenyekre is. Így szakértőt hívtunk segítségül, aki rengeteget foglalkozik kímélő receptek kikísérletezésével. Módos Anikó privátséf külön hangsúlyt fektet arra, hogy ezek az ételek finomak is legyenek. Mi elkészítettük, megkóstoltuk, és valóban finom lett, úgyhogy szeretettel ajánljuk mindenkinek! A videó a képre kattintva indul el.
Hozzávalók:
250 g gluténmentes kenyérliszt
200 ml kókusztej
30 g élesztő
40 g cukor
50 g kókuszzsír
2 db tojás sárgája
csipet só
vaníliás porcukor
lekvár
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.