Lassan egész salátabárt kínál a kert: amiket undok gyomnak mondunk, azok akár a tányéron is végezhetik. Hogy mi ehető, és mi nem, mit érdemes leszednünk, azt bizony jó, ha megtanuljuk, nehogy kellemetlen meglepetések érjenek! Megéri, mert egy ilyen nevetős saláta feldobja a reggelt!
Hozzávalók:
4 marék zsenge „gyom” kedvünk és idény szerint: sóska, útifű, tyúkhúr, pitypang-, ibolya- és százszorszéplevél, ibolya- és százszorszépvirág, vadárvácska,
4 keményre főtt tojás,
2 evőkanál virágecet,
só,
1 evőkanál méz,
esetleg 2 dl kefir
A saláta elkészítési módját ITT találod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.