Hozzávalók:
Elkészítés:
A harcsafilét vágd fel nyolc szeletre, és sózd meg. A zöldségeket vágd fel vékony csíkokra, és enyhén sós vízben főzd meg őket, körülbelül tíz percig. Tíz perc után tartsd őket melegen.
A felvágott harcsaszeleteket lisztben forgasd meg, és forró olajban süsd mindkét oldalát pirosra. A spenótleveleket tedd forrásban lévő vízbe, majd szűrd le, ezután olvasztott vajban állandó kevergetés mellett kezd el párolni őket, miközben sóval, borssal és zúzott fokhagymával ízesíted. Adj még hozzá 2 dl tejszínt is, és párold még 10 percig. Ha kész vagy, a zöldséget tálald a harcsa mellé. Végül egy kis citromlével megbolondíthatod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.