Hozzávalók:
A főzelékhez:
A rolóhoz:
Elkészítése:
A vékonyra karikázott újhagymát, a kis kockára vágott kevés TV paprikát a vágott babbal együtt nagyon kevés vízben puhára párolom. Kevés fokhagymával, sóval, frissen őrölt borssal ízesítem, adok hozzá apróra vágott petrezselyemzöldet is. Hozzáforralom a tejfölt. Ha többet készítek, és kicsit sűrűbb főzeléket szeretnék, akkor belefőzök egy szem burgonyát is. Amikor a bab megpuhult, kiveszem a burgonyát a megfőtt bab egy részével együtt, és pürésítem. Ezzel a pürével sűrítem be a főzeléket.
A rolóhoz a darált húst összekeverem reszelt sajttal, és reszelt friss paszternákkal. Sózom, aztán frissen őrölt borssal is megszórom. Keverek hozzá zúzott fokhagymát is, majd egy tojással összedolgozom. Hüvelykujjnyi hengereket formázok belőle, és serpenyőben kevés zsiradékon megsütöm.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.