Hozzávalók:
Elkészítése:
A kelbimbót leforrázom, a sárgarépát, és a petrezselyem gyökeret felkockázom, megfőzöm. A kacsamellet hosszabb hasábokra vágva megsütöm a lilahagyma cikkekel együtt. Mindezeket összekeverem, és sóval, borssal ízesítem. Az előre megfőzött kacsaszívet felszeletelem, és belekeverem a raguba. Ebbe a főzőlébe kerül a feles borsó. Amikor puhára főtt, leszűröm. Készítek egy vajmártást a borsó főzőlevéből, amitől szaftos lesz az étel.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.