Hozzávalók:
Elkészítése:
A tököt kimagozom. A darált szárnyashúst összekeverem a kifőtt kölessel, a reszelt fehér répával, a tojással, és az apróra vágott petrezselyemmel. Sóval ízesítem, majd beletöltöm a tökbe, és beteszem a sütőbe párolódni. Elkészítem a tökfőzeléket mártásnak. A felkarikázott újhagymát, a tököt, a vágott kaprot egyszerre megpirítom egy kevés vajban. Belekeverem a tejfölt, és egy kevés édesítőszert teszek bele. A roppanós retket megpirítom egy serpenyőben és citrommal, sóval ízesítem. Burgonya helyett tálalom az ételhez.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.