Hozzávalók:
Elkészítés:
A porcukrot a vajjal habosra keverjük, majd egyenként hozzáadjuk a tojásokat, az olvasztott csokoládét (forró víz fölé tesszük), a rumot, a vizet és végül a réteslisztet. A tepsit kivajazzuk, rátesszük a tésztát, belesimítjuk és 180 fokra előmelegített sütőben fél óráig sütjük. A sütés végén tűvel ellenőrizzük, megsült-e teljesen. Amikor kihűlt, csokoládés mázzal megkenjük vagy porcukorral megszórjuk, és egy pohár segítségével félholdakat vágunk ki. A csokimázhoz gőz fölött olvasszuk meg a csokoládét és keverjünk hozzá egy kis vajat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.