Szaloncukor – és Kevin - nélkül nincs karácsony, de nem muszáj a boltban vásárolnunk ezt az édességet. Saját kezűleg is elkészíthetjük, és színes, fényes papírokba csomagolva a karácsonyfára is aggathatjuk, de egy kis kiegészítő karácsonyi ajándéknak sem utolsó! Így készül a kókuszos változat.
Hozzávalók
15 dkg kókuszreszelék
15 dkg porcukor
10 ml ásványvíz
20 dkg étcsokoládé
Elkészítés
A kókuszreszeléket összekeverjük a porcukorral, majd a vízzel. Az így kapott masszát néhány órára hűtőbe tesszük. Amikor már eléggé összeállt, elkezdjük gőz fölött melegíteni a csokoládét, a masszából pedig kis szaloncukrokat formázunk. Megmártjuk az olvadt csokoládéban, majd rácson hagyjuk megdermedni. Ezután tetszőleges csomagolásba tekerhetjük, de „csupaszon" is kínálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.