Mini fahéjas csiga
Hozzávalók: (kb 32 db mini csigához)
25 dkg (250 g) túró
10 dkg (100 g) porcukor
50 g olaj
0,5 dl (50 g) tej
25 dkg (250 g) búzafinomliszt
1 csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
Elkészítés
A hozzávalókat összekeverjük és egyszerűen összegyúrjuk. A tésztát négy egyforma részre osztjuk, majd egyesével kb. kistányér méretűre, de téglalap alakúra nyújtjuk. (egészen vékonyra) Megszórjuk vékonyan fahéjjal vagy holland kakaóporral, esetleg megkenjük mogyorókrémmel és feltekerjük, végül kb. 1 cm vastag karikákat vágunk belőle. Az így kapott csigákat sütőpapíros tepsire rakjuk.
Alul-felül sütésen, előmelegített sütőben 180 fokon kb. 15-20 perc alatt megsütjük őket.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.