Egyszerűnek tűnik a sült krumpli elkészítése, azt gondolnánk, csak bedobjuk a forró olajba a hasábokat, pár perc után pedig ki is vehetjük ropogósra sült ételt. Sokszor azonban csalódnunk kell, nem lesz aranybarna, de még ropogós sem. Poppy O'Toole most elmondta, nem mindegy, miben készítjük.
A TikTok népszerű szakácsnője profi az airfyer (forró levegős sütő) használatában, a ropogós krumplit is ebben készíti, nem olajban.
Hozzávalók:
- 6-8 nagy vörös héjú burgonya
- 2 evőkanál növényi olaj
- 1 teáskanál finom só
Elkészítés:
Hámozzuk meg és vágjuk fel a burgonyát nagyjából mutatóujjnyi darabokra. Ezeket egy tálban keverjük össze az olajjal és a sóval, majd öntsük az airfryerbe. Süssük 15 percig, rázzuk össze, majd tegyük vissza még 15 percre, míg aranybarna nem lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.