Nem kell hozzá más, mint tojás, kevés fűszer, egy kis olaj és egy kiváló serpenyő. Legalábbis eddig ezt gondoltuk. Mutatjuk, hogy lesz tökéletes a rántotta.
HOZZÁVALÓK:
1/2 tk olaj
1 tk vaj
3 db tojás
1 csipet só
ELKÉSZÍTÉS:
Egy serpenyőt közepes lángon melegíteni kezdünk. Beleöntjük az olajat, majd hozzáadjuk a vajat. Amíg a vaj felhabzik, a tojásokat egy keverőtálba öntjük, sózzuk, villával kissé felverjük. Nem szükséges, hogy a sárgája teljesen elkeveredjen a fehérjével.
A keveréket a habzó vajra öntjük, és körkörös mozdulatokkal keverve megsütjük. Ügyeljünk arra, hogy ne süssük szárazra (3 db tojás esetén nagyjából 1-2 perc a sütési idő).
Végül ízlés szerint megszórhatjuk egy kevés őrölt pirospaprikával vagy sajttal. Pirítóssal vagy friss kenyérrel tálaljuk - írja a Mindmegette.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.