Ha tojásgyümölcsről, törökparadicsomról vagy a szerelem almájáról beszélünk, a padlizsánt emlegetjük. Többféleképpen elkészíthetjük. Sokan húspótló zöldségként használják, mert lehet rántani, párolni, sütni. Megtöltve sütőbe toljuk, krémként pirítósra kenjük. A padlizsánkrémre is számtalan variáció létezik, a mi kedvencünk a diós, ennek a receptjét osztjuk meg veletek most.
Ez a padlizsánkrém nem csak ízletes, de még egészségesebb, mint a többi. Diétába is beilleszthető, de laktat is. Izgalmas ízvilág, kóstoljátok meg!
Tipp: A Diéta és Fitnesz cikkében még több padlizsánkrém receptet találhatsz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.