Tavasszal gyönyörű zsenge a retek és a levele is - utóbbi később már szúrós és szőrös lesz. Ameddig ehető, készíts belőle pestót, tíz perc alatt kész, és mindenki imádni fogja! Az alapreceptet megboloníthatod bazsalikommal vagy újhagymával is, kínálhatod parmezánnal és pirított magvakkal. Ha unod a pestót, krémlevest is csinálhatsz belőle vagy zöld turmixot - írja a Ripost.
1. Tisztítsd meg a zöldségeket, és a reteklevelet alaposan mosd meg meleg vízzel.
2. Tedd az összetevőket turmix- vagy aprítógépbe, és alaposan keverd össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.