Bizarr, ahogy Anna hercegnő eszi a banánt: felfordulhat tőle a gyomrod

Anna hercegnő
AFP - AFP
furcsa ízlés Banán Anna hercegnő
Az egészséges reggeli részeként eszi ezt a gyümölcsöt, de nem úgy, ahogy gondolnánk. Így fogyasztja a banánt Anna hercegnő.

Anna hercegnő állítólag minden reggel banánt eszik az egészséges reggeli részeként - de nem úgy, ahogy azt sokan gondolnák. Egy séf fedte fel, hogy az előkelőség milyen módon szereti elfogyasztani ezt a gyümölcsöt.

Anna hercegnő
Minimum furcsa, ahogy Anna hercegnő eszi a bnánt
Forrás: WireImage/Royal Ascot 2024

Anna hercegnő mások számára gyomorforgató módon szereti a banánt

A banán rendkívül egészséges, és ezzel Anna hercegnő is tisztában van, nem véletlenül fogyasztja ezt a gyümölcsöt minden reggel. Csakhogy ő úgy szereti, ahogy sokan mások nem. A korábbi királyi szakács, Darren McGrady szerint rendkívül éretten szereti a banánt a hercegnő. 

"Anna hercegnő szinte mindig a majdnem fekete - túlérett - banánt részesítette előnyben, mert az könnyebben emésztődik" 

- mondta a séf.  Bár a túlérett banán nem a legétvágygerjesztőbb, tanulmányok kimutatták, hogy a gyümölcsben lévő keményítő és klorofill cukorrá bomlik, amikor barnulni kezd. Ezáltal a banán sokkal édesebbé és zsengébbé válik, és tökéletesen alkalmas például sütéshez.

 Anna hercegnő,  jelenleg a bristoli Southmead kórházban lábadozik, miután a birtokán történt incidenst követően kisebb sérüléseket és agyrázkódást szenvedett. A hercegnőt a hírek szerint megrúgta egy ló.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.