Az egyszerű rántotta gyorsan elkészül, laktató, finom, krémes és ízletes, nem véletlenül szertik olyan sokan. Van azonban egy szokatlan hozzávaló, amivel még gazdagabbá tehetjük a rántottát, ami nem a tej vagy a vaj.
A rántotta már önmagában is finom, de ha ki szeretnénk rúgni a hámból, akkor nagyon sok hozzávalóval tehetjük még izgalmasabbá. Tehetünk hozzá különböző zöldségeket, készíthetjük kolbásszal, szalonnával, de akár sajttal, vajjal vagy tejjel is. Szinte csak a képzeletünk szab határt, ám most egy olyan szokatlan hozzávalót javaslunk a rántotta gazdagításához, amivel eddig talán nem próbálkoztál.
Furcsán hangozhat, de a habosabb rántotta elkészítésének kulcsa a majonéz, mivel a benne lévő olajok kölcsönhatásba lépnek a tojásfehérjékkel, amig így megakadályozzák, hogy az étel gumiszerűvé váljon. Négy nagy tojáshoz adjunk egy-két evőkanállal, sózzuk borsozzuk, és már süthetjük is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.