Csillagjegy diéta: ezt edd a horoszkópod szerint, hogy beinduljon a fogyás

Baked,Grilled,Yellow,Pumpkin,Slices,With,Thyme,,Oregano,On,Wooden
Shutterstock - Viktor Kochetkov
csillagjegy diéta étrend
A sikeres diéta a zsírok és szénhidrátok csökkentésében rejlik, a horoszkóp szerint azonban az egyes állatövi jegyeknek teljesen mások az étkezési szokásai és még az anyagcseréjük is eltérő. A csillagjegy diéta segít elérni az álomalakot, és azt, hogy végre igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben.

A csillagjegy diéta azon az alapfelvetésen alapszik, hogy nem vagyunk egyformák, így nem is lehet hatékony ugyanaz a fogyókúra mindannyiunk számára. Van, aki vasakarattal képes véghez vinni egy kemény diétát, míg más napi ötszöri étkezés mellett is éhes marad.  Nem véletlen, hogy születési diagramunk a lelkünk és egyedi megtestesülésünk tükre, mely plusz információkat ad erősségeinkről, gyengeségeinkről, fejlődési lehetőségeinkről, törekvéseinkről és sorfeladatunkról. Ez alól a számunkra jól meghatározott diéta sem kivétel. Hihetetlen de csillagjegyünk bizony azt is elárulja, milyen módszerrel tudunk a leghatékonyabban fogyókúrázni, amitől a Bakról leolvadnak a kilók, a Vízöntő nem hízik tovább, a Halak pedig nem lesz éhes egész nap.

Portrait,Of,A,Cheerful,Woman,Holds,Pumpkins,While,Cooking,Healthy
Csillagjegy diéta: most megtudhatjátok, hogyan fogyhatunk a legeredményesebben
Forrás: Shutterstock

Csillagjegy diéta, amitől leolvadnak végre azok a fránya plusz kilók

  • Kos (03.21.-04.20.)

Örökmozgó, szenvedélyes, vágyott céljaiért a végletekig képes vagy elmenni, de nem erősséged a türelem, így nehéz számodra a diéta hosszú távú fenntartása. Gyors és hatékony eredményre vágysz. A legjobb választás számodra a saláta, a nagy mennyiségű friss zöldség (spenót, uborka, retek, káposzta) és a párolt hal. Diéta idején felejtsd el a gyorséttermi kajákat!

  • Bika (04.21.-05.20.)

Horoszkópod szerint falánk, nagyétkű csillagjegy vagy. Imádod a jó ételeket, a gasztronómiai különlegességeket. A megfelelő eredmény érdekében érdemes visszaszorítanod a szénhidrátfogyasztást. Egészséged és az áhított bikini alak érdekében sok friss gyümölcs (alma, áfonya) tök, cékla és zsírszegény húsok fogyasztása ajánlott.

  • Ikrek (05.21.-06.21.)

Lendületes, olykor szétszórt és csapongó vagy. Csak abban a diétában hiszel, ami motivál. Imádod a könnyed, mediterrán fogásokat, amik nem terheik meg a gyomrodat. Tilos a fehér kenyér, a tészta és a cukros italokat is kerüld. Helyette kerüljenek a tányérodra zöld leveles zöldségek, citrusfélék és tojás. A sóska, medvehagyma, rukkola, alma, paradicsom elengedhetetlen az étrendedből.

Young,Woman,Smelling,A,Tomato,While,Grocery,Shopping,In,A
A friss zöldségsalátából egész nap falatozhatunk
Forrás: Shutterstock

Rák (06.22-07.22.)

Fontos számodra az egészséges és tápláló étrend. Nemcsak neked, de családodnak is a legjobbat szeretnéd. Ezért fogyassz rostban gazdag gabonaféléket, olajos magvakat, friss zöldséget, magas víztartalmú gyümölcsöket, de remek választás számodra a káposzta, fehérrépa, gomba és a hal. Igyál sok vizet, és kerüld a keményítőtartalmú ételeket.

  • Oroszlán (07.23-08.22.)

Egészséged érdekében étrendedet szénhidrátban és fehérjében gazdag ételekkel kell egyensúlyban tartanod. Számodra a diéta egyfajta kihívás, ami motivál. A rendszeres testmozgás mellett fogyassz minél több spárgát, fügét, napraforgómagot és vasban gazdag ételeket, mint répát, spenótot, lencsét, májat és reggelire tojást.

  • Szűz (08.23-09.22.)

Csillagjegyed szerint imádod a rendszerességet és a precizitást. A gondosan összeállított adagok tökéletesen passzolnak hozzád. A kiegyensúlyozott étkezés érdekében a legjobb, ha kerülöd az édességet és inkább a vitaminokban gazdag harapnivalókat választasz. A a barna rizs, borsó, spenót és a sovány marhahús remek választás.

  • Mérleg (09.23-10.22.)

Igényled a harmóniát és a kiegyensúlyozottságot. A diétát, fogyókúrát ki nem állhatod, ezért jóízű, könnyed fogyókúrás falatokra van szükséged. A fehér lisztről, cukorról és fűszeres ételekről tanácsos lemondanod. Az asztrológusok szorgalmazzák számodra a friss zöldségeket – minél színesebb annál jobb –, tengeri halakat és egzotikus gyümölcsöket.

Young,Girl,Making,Green,Detox,Cocktail,Of,Fresh,Vegetables,And
A reggeli minden jegynek legyen bőséges és egészséges
Forrás: Shutterstock

Skorpió (10.23-11.22.)

Skorpióként szereted a finom, ízletes és tápláló fogásokat, ezért számodra a szigorú, önsanyargató diéta hatalmas büntetés. Imádsz mindent végigkóstolni, erőset, savanyút, édeset és keserűt egyszerre. Egészséged megőrzésében jelentős előnyökkel járnak az olyan ételek fogyasztása, mint a banán, füge, karfiol, retek, cseresznye, zsírszegény joghurt. A cigarettát és az alkoholt kerüld el!

  • Nyilas (11.23-12.21.)

Céljaid elérése érdekében képes elviselned a korlátokat, és hajlandó vagy megvonni magadtól a legfinomabb falatokat is. A koplalást nem, de a személyre szabott diétát kifejezetten szereted. Mérséklet arányban jöhetnek a fűszerezett ételek. Étkezésed alapját a túró, zab, tojás, lencse, paradicsom és a datolya adja. Nasinak válasszon zöldséges csipszet.

  • Bak (12.22-01.20.)

Hatalmas akaraterővel rendelkezel, és a szabálykövetéssel sincs semmi gondod. A drasztikusabb diétákat is lelkesen betartod, ha látod a hatását. A csillagjegyed szerint ragaszkodsz a hagyományokhoz és a szabályokhoz. Fogyáshoz a legjobb választás számodra a kombinált diéta, ami telis-tele van mandulával, almával, tojással, zöldbabbal és sovány-húsokkal.

  • Vízöntő (01.21-02.18.)

Nem szereted ha korlátok közé szorítanak, de akaraterődnek és nagy adag céltudatosságodnak hála bármit képes vagy elérni. Az időszakos böjtölés jó megoldást jelent számodra. Ugyanakkor olyan élelmiszerekkel is célszerű gazdagítanod az étrendedet, mint a tonhal, spenót, olajos magvak, körte, őszibarack és kukorica.

  • Halak (02.19-03.20.)

Szabad szellemű, igazi művész lélek vagy. Képtelen vagy beszorítani magad a diéta szigorú keretei közé. A szív- és májbetegségek megelőzése érdekében azonban fontos a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, aminek tartalmaznia kell friss zöldségeket, gyümölcsöket, aszalt szilvát, tojást és tonhalat. A fogyókúra érdekében kezd a napot egy könnyed salátával, müzlivel vagy joghurttal.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.