Mi lehetne jobb ajándék vagy egy tökéletes ünnepi reggeli, mint egy üvegben összegyűjtött palacsinta receptje? Az ünnepi palacsinta minden falatjával elhozza a karácsonyi varázst, és az illata betölti a házat. A zabpehely, csokoládécsepp és aszalt áfonya kombinációja egy igazán különleges édességet eredményez, amit gyorsan elkészíthetsz, hogy a reggeli órákban is élvezhesd az ünnepi hangulatot.
Az üvegbe zárt hozzávalók nemcsak praktikusak, hanem tökéletes ajándéknak is – egy ínycsiklandó palacsinta élmény, ami bárkinek mosolyt csal az arcára. Tedd különlegessé az idei karácsonyt ezzel az egyszerű, mégis varázslatos édességgel!
Keverjük össze a lisztet a szódabikarbónával, majd öntsük egy kisebb befőttesüvegbe. Rétegezzük rá a többi hozzávalót: elsőként jöjjön a zabpehely, majd sorban a nádcukor, a tejpor és a csokoládécseppek, végül pedig az aszalt áfonya. Sütés előtt keverjük simára a hozzávalókat kb. 500 ml hideg vízzel, és a felforrósított serpenyőben süssük meg a palacsinták mindkét oldalát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.