A neves francia étteremkalauz, a Michelin Guide idén először vidéki éttermeket is felvett a listájára, így már nemcsak a fővárosban vannak olyan helyek, melyek a világ legjobbjaival is versenybe szállhatnak.
Új szereplőként került fel a Michelin-listájára a tatai Platán Gourmet. Pesti István étterme ráadásul rögtön két csillagot is kapott a kalauztól, mely hatalmas teljesítmény. Szintén dupla kitüntetést kapott Széll Tamás és Szulló Szabina étterme, a Stand is, amely csak néhány éve nyitotta meg kapuit.
További éttermek kaptak egy, vagy tartották meg csillagjukat:
42 (Esztergom), Barna Ádám séf
Rumour, Rácz Jenő séf
Bábel, Kaszás Kornél séf
Borkonyha, Sárközi Ákos séf
Costes, Koppány Levente séf
Esszencia, Tiago Sabarigo séf
Salt, Tóth Szilárd
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.