Való Világ 4 párbaj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Disznóvágás után erotikus tánc és még egy kihívás is történt tegnap a Villában.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Gombi bekeményített a disznóvágáson


A mimózalelkű "Gombócra" nem volt jó hatással a Villán kívüli levegő. A srácok elkezdték a szeszelést egy kis tanyán, ahol autentikus körülmények között folyt a disznófeldolgozás. Fogyott a forralt bor, a pálinka, egyre nagyobbakat nevettek a fiúk. Főleg Oli, Alekosz és Jerzy mókázott, majd a "lengyel válogatott" és Reisz Máté (Jerzy és Olivér) úgy gondolták, megtréfálják Gombit: bele akarták hempergetni a hóba. Ez félig-meddig sikerült is, de a levegőbe szíveket rajzoló szuperhős nem vette poénra a történteket. A két srác utána próbált tompítani, hogy csak vicc volt, de Gombi arra kérte Olit, hogy "tolja odébb a biciklit", mivel ez nem az első kevésbé vicces alakítása volt. Azt mondta, hogy innentől kezdve tartsák meg a három lépés távolságot.


A Kaját ne vidd ki!

Alekino többször felhívta Olivér figyelmét arra, hogy nehogy a Kaját, azaz Lacit vigye párbajozni. A biztos párbajozó pedig sokáig azt mondogatta, hogy muszáj vele megmérkőznie. Lám-lám, akkor még másképp gondolta. Vagy ez is csak taktika?

Moulin Rouge és ármánykodás

A lányoknak szexi tánccal kellett készülniük a fiúk hazaérkezésére. Gigi vezetésével betanultak egy erotikus koreográfiát, szuperdögös míderekben és tollboákban. A fogadtatás pedig igen fátyolos volt. A fiúk részegen érkeztek haza, és egyesek ásítva, mások vihogva nézték a táncot.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB


Ezek után Lacitól olyan dolgot láthattunk, amit még sosem: elkezdte kicsit kiszínezni a disznóvágáson történt konfliktushelyzetet. Vagy Gombi színezte ki neki, és így adta tovább? Mint gyerekkorban az a bizonyos suttogós postás játék, lassan olyannak tűnik a Villa élete. Laci azt mondta, hogy neki kellett leállítani Gombit, mert majdnem nekiment Olivérnek, és ugyanaz történt kb., mint Zsuzsival pár hete. Mi ugyan csak az összevágott verziót láttuk, de dulakodásról szó sem volt, Jerzy és Oli megviccelték Gombit, aki aztán kicsit zabosan beszélt Olivérrel. Lehet, hogy Laci és Gombi is ki akarták provokálni Olivértől a másik kendőt?

"Megkezdődik a Chicago"

Már Kristófnál, a mindig szerény, csendes mintaférjnél is elpattant egy húr: elege van a benti furkálódásokból, és legfőképp Olivérből. Bele is verne a nagy vörös képébe - mondta. Kemény szavak, főleg Kristóftól. Olivér megvilágosodott: azt az embert visz ki, aki az univerzum leghalványabb élőlénye, mert vissza szeretne jönni mindenáron, hogy megnyerje a versenyt.
Jerzy és Gigi együtt fürödtek, persze ruhában. Igazi csók még mindig nem csattant - úgy tudjuk. Béci vigyáz kishúgára, és arra intette, hogy ne "csicskuljon". Ne ő kezdeményezzen, és lassítson kicsit, mert nem tudhatja, hogy ki Jerzy valójában.

Kristóf és Olivér 2011 első párbajozói

Az élő adásban Olivérnek 3 perce volt arra, hogy társaihoz szóljon: Bécit tartja a legerősebbnek a Villában, Zsófi hallása szelektív, mert csak őt hallja meg, amikor káromkodik, Ginával a kapcsolatuk egyenlő a nullával. Kristóffal jó haverok lehettek volna, ha egyedül megy be a Villába a srác, mert Oli szerint sok mindenben korlátozza a felesége. Lacit nagyon tiszteli, de néha kicsit savanyúnak tartja. Gombit nem érti, hogy mi volt az a kirohanás, és attól függetlenül ugyanúgy bírja őt. Miután lejárt a három perc, dönteni kellett, és Olivér Kristófra tette a kendőt. Vajon mi lesz, ha Kristóf marad kint? Alekosz becserkészi Ginát? Vagy Gina egyből megy a férje után? Ha Olivér marad kint, akkor unalom költözik a Villába? Január 3-án megtudjuk.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.