Bodrogi Gyula nem állt a tűzhely mögé, de így is jelentős hatása van a séf kezéből kikerült ételekre. "A párommal, Angélával mi vagyunk a visszajáró vendégek, mi mindent megkóstolunk. Őszintén megmondjuk, hogy mi a jó, és mit kell még tökéletesíteni, mert mi ebben az esetben kívülállók vagyunk, amatőrök. Ők pedig a profik" - árulta el Bodrogi Gyula, aki természetesen részt vett az étterem részére rendezett disznóvágáson.
"Mangalicát vágtunk, az a legegészségesebb. A fiam a vendéglő céljára készítette, én pedig beszálltam, ugyanis mindig tudok egy kis kolbászt, hurkát, friss töpörtyűt saját célra hazavinni" - tette hozzá a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.