Fotó: Elképesztő ételek készülnek a világ legkeményebb szakácsversenyén

A kötelező bevásárlással kezdődött a lyoni 15. Bocuse d’Or döntője. A bevásárlás a döntő része, így a huszonnégy séf nem csak egymással, hanem az idővel is versenyben áll: céljuk a legszebb és legjobb alapanyagok kiválasztása - írja az Origo.hu gasztrorovata, a Táfelspicc. A képen látható remekmű Nicolas Davouze francia séf versenymunkájának egyik részlete a döntőben.
Meg ilyen...
A magyar csapat szerdán kerül sorra. Molnár Gáborról, a magyar séfről többet ebből a cikkből tudhatsz meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.