Magyarország másodszor nyert jogot arra, hogy a Bocuse d'Oron indulhasson. Két éve Széll Tamás a
tizedik helyen végzett. Idén Molnár Gábor séf vezetésével szerda reggel kezdte meg a magyar
csapat a versenyt Lyonban. A konyhaművészet Oscar-gálájának tartott viadalon öt kontinens 24 nemzetének legjobbjai mérték össze tudásukat.
Minden csapatnak 5 óra 35 perc állt rendelkezésre, hogy elkészítsen egy hal- és egy húsételt. A húsétel kötelező alapanyaga az idei döntőn a gyöngytyúk, a halételé a pisztráng.
Az Origo élőben tudósított a helyszínről. Kattints IDE és less be a kulisszák mögé! Ha pedig arról akarsz olvasni, milyen speciális menüvel és koncepcióval készült a magyar csapat a nívós világversenyre, klikkelj IDE!
Plakátban elsők vagyunk
Megismételve a korábbi sikert, a legjobb plakát címét ismét mi hoztuk el. Ha szeretnéd megnézni, kattints IDE!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.