New York és Párizs után már Budapesten is hagyománnyá vált a Macaron Nap, amit mindig március 20-án rendeznek meg. Ezen a napon bemutatkoznak a macaront árusító üzletek és számos rendezvényen népszerűsítik ezt a különleges, színes édességet. Az édesszájúak kóstolhatnak, vásárolhatnak - mert, ugye kit ne ejtenének rabul ezek a finom édes korongok.
A Life.hu cikkéből megtudhatod, hogy miközben a macaronokat francia desszertként tartjuk számon, valójában Olaszországban, Velence környékén készítették először, a 14-15. században. A finomság fejlesztése és elterjedése viszont vitathatatlanul a francia cukrászoknak precíz, aprólékos és kitartó munkájának köszönhető. A fantasztikus íz és káprázatos színvariáció kidolgozása mellett a francia cukrászok arra is komoly figyelmet fordítottak, hogy az egyik legnehezebben elkészíthető desszert hírét keltsék.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.