A világ legjobb séfjei mérik össze tudásukat január 24-én Lyonban. A Bocuse d'Or szakácsversenyen a magyarok jó eséllyel indulnak, hiszen az európai fordulót ők nyerték május 11-én. Lyonban sem veszik félvállról a feladatot, hiszen aki nem összpontosít eléggé, az nem nyerhet.
"A versenyt megelőző két napban már elkezdődik a hivatalos program, az eligazítás, helyszínbejárás, sorsolások. Az első perctől fejben ott kell lenni,
ugyanúgy kell koncentrálni, mint egy sporteseményen, nem szabad, hogy kizökkentse semmi a versenyzőt,
ott kell lenni végig ugyanazon a színvonalon. A budapesti versenyen mi dobogót vártunk, annyira éreztük a versenyt, és minden sikerült. Az eredményhirdetés előtt is sokan odajöttek gratulálni nekünk, és ezért mi is optimisták voltunk" – mondta el Széll Tamás. A versenyen nem más lesz az egyik fő alapanyag, mint a bresse-i csirke, melynek húsa, a speciális állattartási körülményeknek köszönhetően, nagyon különleges. A verseny következő alapanyagaként mindenki a hagyományos halat várta, ám nagy meglepetésre vegán főételt kell készíteni, amire még nem volt példa a Bocuse d'Or történetében, de Széll Tamásékat ez nem ijeszti meg. Az ő szavaival élve a vegán téma öröm és boldogság. Reméljük, a végeredmény is az lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.