A jó alapanyagoktól lesz egy édesség vagy bármilyen más étel igazán finom, de azért ki lehet játszani az ízlelőbimbókat.
Ízfokozóval, mesterséges színezékkel és egyéb adalékanyagokkal is el lehet érni némi ízt,
de azért az mégsem olyan. Pataki Ádám – aki már Claudia vőlegénye – is erre panaszkodik, hiszen rengeteg olyan hely van, ahol a fagylaltok talán soha nem is találkoztak sem gyümölccsel, sem tejtermékkel. A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének vezetőségi tagjaként pedig feladatuknak tartja, hogy erre minimum felhívják a fogyasztók figyelmét.
azt kommunikálom a vevőimnek, hogy nálunk a gyümölcsfagylaltban harminc százalék gyümölcs van, a csoki fagyiban valóban van csokoládé,
például az albán fagyik azért olcsóbbak, mert a tejes eredetű összetevőket vízre és adalékanyagokra cserélik,
valamint a fagyit telenyomják levegővel, ezért tűnik olyan nagynak.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.