Így kell helyesen főzni a ramen tésztát
![](https://cdn.life.hu/2023/12/CtPXQTlBYu2uoFRI2rvNatLKPLJOTN6-50yC4Dly638/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzViMTc3ZGQwYTBjYzRmNzdiOWIzNDRhMzdhNzk0YTNj.jpg)
A ramen tésztát ugyanis a legtöbben rosszul készítik el. Bonnie Chung séf elárulta, hogyan is kellene megfőzni ezeket a tésztákat úgy, hogy tökéletesek legyenek.
A ramen tésztát minden esetben külön edényben kell elkészíteni, és amint al dentére főtt, azonnal le kell öblíteni, hogy lemossuk róla a keményítőt. Ezután pedig jeges vízbe kell tenni, hogy megállítsuk a főzési folyamatot, és picit roppanós maradjon a tészta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.