Solymári tragédia: aknát robbantott egy férfi, nem élte túl

halál Solymár baleset akna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizarr baleset során vesztette életét egy 55 éves férfi múlt csütörtökön Solymáron. Az áldozat a kertjében található aknába halmozott zöldhulladékot akarta elégetni, de végzetes hibát vétett.

A Blikk értesülései szerint a férfi égésgyorsító folyadékkal akarta gördülékenyebbé tenni a munkafolyamatokat, ám annak gőze a meggyújtáskor berobbant, így az aknafedél egyenesen arcon találta őt.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

A szörnyű jelenetet egy közelben sétáló pár is látta, akik azonnal tárcsázták a 112-t. A kiérkező mentőegységek egy órán át küzdöttek a férfi életéért, majd helikopterrel szállították kórházba, de már nem tudtak segíteni rajta – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség gondatlanságból elkövetett közveszély okozása vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.