Egy volt kebabosnál dolgozó elárulta a közösségi médiában, hogy pontosan mi történik a maradék hússal akkor, amikor eljön a zárás ideje. A népszerű online fórumon, a Redditen érdeklődött egy felhasználó arról, hogy mi lesz a nyárson maradt alapanyaggal, miután vége a műszaknak. Egy tag azzal viccelődött, hogy
„ott hagyják, ahol van", és a külső réteget egyszerűen leborotválják másnap, mielőtt az első vendég megérkezik.
Ekkor csatlakozott a diskurzushoz egy volt dolgozó, aki a következőképp reagált a fenti felvetésre:
Évekig dolgoztam egy kebabosnál. Nem tévedsz nagyot"
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.