Egy volt kebabosnál dolgozó elárulta, mi történik a maradék hússal zárás után

Forrás: Shutterstock -
zárás hús nyárs kebab maradék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy volt kebabosnál dolgozó felfedte az igazságot: ez történik a forgó hússal zárás után.

Egy volt kebabosnál dolgozó elárulta a közösségi médiában, hogy pontosan mi történik a maradék hússal akkor, amikor eljön a zárás ideje. A népszerű online fórumon, a Redditen érdeklődött egy felhasználó arról, hogy mi lesz a nyárson maradt alapanyaggal, miután vége a műszaknak. Egy tag azzal viccelődött, hogy

„ott hagyják, ahol van", és a külső réteget egyszerűen leborotválják másnap, mielőtt az első vendég megérkezik.

Egy volt kebabosnál dolgozó elárulta, mi történik a maradék hússal Forrás: Shutterstock

Ekkor csatlakozott a diskurzushoz egy volt dolgozó, aki a következőképp reagált a fenti felvetésre:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.