Harry herceg visszautasította édesapja ajánlatát, továbbra is tartja a távolságot

Prince Harry attends Invictus Games Service at St Paul's Cathedral in London
Anadolu via AFP/2024 Anadolu - Anadolu via AFP
brit királyi család III. Károly király visszautasítás Harry herceg
Az Invictus Games 10. évfordulója alkalmából járt Londonban III. Károly fiatalabbik fia. A király nem ért rá találkozni Harry herceggel, de tett egy másik ajánlatot, amit viszont a fiú nem fogadott el.

Ahogy azt korábban megírtuk, Harry herceg visszatért Nagy-Britanniába, hogy az általa alapított Invictus Games 10. évfordulóját ünnepelje. Szeretett volna találkozni rákbeteg édesapjával, ám ő sűrű programjára hivatkozva elutasította a lehetőséget. Ugyanakkor felajánlotta a fiának, hogy szálljon meg az egyik királyi rezidenciáján, ezt az ajánlatot azonban Harry utasította vissza.

Harry herceg
Harry herceg is visszautasította apja ajánlatát
Forrás: Getty Images

Harry herceget Diana hercegné családja támogatta

A kis herceg az Invictus Gamesre több családtagot is meghívott, ám a viszályokra tekintettel senki nem jelent meg az ünnepségen, csak néhai édesanyja, Diana hercegnő családja volt ott, ők viszont nagy szeretettel fogadták őt. 

Úgy tűnik, nincs közeledés a királyi család és Harry herceg között, akivel a bátjya sem beszél, amióta kiadták öccse Tartalék című könyvét. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.