Katalin hercegnének van egy királyi hasonmása, aki hamarosan főszerepet kap

Katalin hercegné
Getty Images/2019 Getty Images -
esküvő katalin hercegné hasonmás
Olivia Henson lesz a középpontjában egy közelgő, nagyszabású királyi eseménynek. Hozzámegy ugyanis György herceg keresztapjához, Hugh Grosvenorhoz. A menyasszony sokak szerint Katalin hercegné hasonmása.

Olivia Hensont, Vilmos herceg legjobb barátjának menyasszonyát kikiáltották Katalin hercegné hasonmásának. Hugh Grosvenor, Westminster 7. hercege hamarosan oltár elé vezeti a 31 éves értékesítési vezetőt.

Hugh Grosvenor hamarosan megnősül, Katalin hercegné hasonmását veszi el
Hugh Grosvenor hamarosan megnősül, Katalin hercegné hasonmását veszi el
Forrás: AFP

A Royally Obsessed podcast műsorvezetői, Rachel Bowie és Roberta Fiorito nemrég a közelgő esküvőről beszélgettek, és szót ejtettek arról is, hogy a rajongók Oliviát Katalin hercegnéhez hasonlítják.

„A menyasszony 2021-ben találkozott Hugh-val, közös barátok révén. Sokak szerint nagyon hasonlít Kate Middletonra” - mondta Bowie.

Oliviának és Katalinnak hasonló a termetük, hosszú barna hajuk van, de a műsorvezetők szerint inkább a viselkedésükben és a természetükben egyeznek. Mindketten nagyon kedvesek és közvetlenek.

A gesztusaik miatt érezzük, hogy hasonlítanak, ha rákattintunk néhány képre, a hasonlóság egészen hátborzongató.


Katalin hercegné hasonmása túl hétköznapi lenne?

Grosvenor és Olivia eljegyzési fotóját többen kritizálták, túl hétköznapinak ítélték meg, ám sokaknak pont ez jött be.

„Úgy érzem, hogy ez tényleg róluk szól, és úgy tűnik, az embereknek nagyon tetszik, hogy mennyire hétköznapiak és természetesek. Úgy emlékszem, volt olyan visszajelzés is, hogy meg kellene fésülnie a haját" - mondta a másik műsorvezető Roberta Fiorito.

Hugh Grosvenor és Olivia Henson június 7-én mondja ki a boldogító igent a Chesteri Székesegyházban, majd az Eton Hallban tartanak fogadást. Mindenki nagyon várta, hogy Vilmos és Harry újra együtt legyenek az esküvőn, egész Anglia bízott a békülésben, ám végül az a döntés született - és senki sem tudja igazán, hogy mi történt -, hogy Harry és Meghan nem vesznek részt rajta.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.