Kutya akart lenni, 14 ezer dollárt fizetett érte, hogy ebként élhessen

Man wearing $15,000 ultra-realistic Border Collie costume is locked in dog crate, plays with rope toys and gets belly rubs as he enjoys life as a dog
Profimedia -
kutyaember állat jelmez
Van, akinek semmi nem jó, hiába kapot emberi életet, nem elégedett vele. Így lehetett ezzel az a japán férfi is, aki „le akart menni kutyába”, és ezért képes volt 14 ezer dollárt kifizetni.

Border collie akart lenni az a japán férfi, aki nemcsak kifizetett 14 ezer dollárt az élethű kutyajelmezért, amelyet most nap mint nap visel, de elsajátította a kutyák az emberektől teljesen eltérő mozgását is. Nagy kihívás volt ez neki, de nemcsak nem tántorította el attól, hogy kutya legyen, hanem arra ösztökélte, hogy később más állatok bőrébe is belebújjon.

Man wearing $15,000 ultra-realistic Border Collie costume is locked in dog crate, plays with rope toys and gets belly rubs as he enjoys life as a dog
Border collie akart lenni az a japán férfi, aki kifizetett 14 ezer dollárt az élethű kutyajelmezért
Forrás: Profimedia

Toco, a kutyaember úgy gondolja, hogy  képes lenne egy másik kutyafajtává, pandává vagy medvévé is válni, de kis termete miatt a macska vagy a róka bőrébe nem tudna belebújni, úgy egészen biztosan nem tudna mozogni, mint ezek a kis emlősök. 

 

A férfinak van egy YouTube csatornája is, ahol azt is kifejtette, hogy a fizikai terhelésnél sokkal nagyobb benne az izgalom érzése, amikor négykézláb jár, és azt is elmondta, hogy amióta az eszét tudja, állat akart lenni. Életmódja sok felhasználónál verte ki a biztosítékot, rengetegen gúnyolták ki a férfit, akit ez nem tántorít el. Amíg élvezi a border collie életmódot, kutya marad, ha megunta, másik állat bőrébe bújva, annak életmódját követve tengeti majd mindennapjait. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.