Minden, amit tudni lehet a Görögországban elhunyt tévésről, Dr. Michael Mosley-ről

Dr Michael Mosley Attends 14th World Congress On Inflammation, Dr. Michael Mosley
Getty Images/Brook Mitchell - Brook Mitchell
halál tévés Michael Mosley görögország
A görögországi nyaralása alatt eltűnt brit tévés testét megtalálták. Egyelőre még vizsgálják, mi okozhatta Dr. Michael Mosley halálát.

Megtalálták Dr. Michael Mosley brit tévés holttestét, aki görögországi nyaralása során tűnt el. A férfinek szerdán veszett nyoma, a testére vasárnap bukkantak rá. A halál okát egyelőre vizsgálják.

Dr. Michael Mosley Attends 14th World Congress On Inflammation
Dr. Michael Mosley
Forrás: Getty Images

Hatalmas erőkkel keresték Dr. Michael Mosley tévést, de már csak a holttestét találták meg

Június 5-én, szerdán, helyi idő szerint délután fél kettő körül hagyta el a Szími szigetén található Agios Nikolaos strandot a brit tévés. A rekkenő hőségben, 40 Celsius-fok körüli hőmérsékletben kezdett el sétálni egyedül, a telefonja nélkül. Felesége a strandon maradt. Nem erősítették meg, hogy miért indult sétára. A TalkTV-nek nyilatkozó Ionna Niaoti görög újságíró szerint azonban 

a férfi azt mondta, hogy "nem érezte magát túl jól, és haza akart térni". A térfigyelő kamerák felvételein látható volt, amint egy rögös hegyi ösvény felé tart. Ezek voltak az utolsó képek az orvosról.

Nagy erőkkel kezdték el keresni az eltűnt férfit a görög szigeten, drónokat és helikoptereket is bevetettek. A tévés felnőtt gyerekei is a szigetre érkeztek, hogy segítsenek. Dr. Michael Mosle holttestét azonban nem ők találták meg, hanem egy helyi férfi. Vasárnap egy kerítés tövében bukkantak rá, amely az Agia Marina strandon lévő bár mellett húzódik.

Az első vizsgálatok megállapították, hogy Dr. Mosley testén "nem voltak nyilvánvaló sérülések", a bűncselekményt kizárták. A halál okát azonban csak a rodoszi kórházban végzett hivatalos vizsgálat után fogják megerősíteni.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.