Férfitulajdonságok, amelyek a nők szerint nélkülözhetetlenek a jó párkapcsolathoz

Man,Giving,Piggyback,Ride,To,Girlfriend,,Having,Fun
Shutterstock/Copyright (c) 2014 goodluz/Shutterstock. No use without permission. - goodluz
elvárások párkapcsolat férfi
Szingliként az ember néha elgondolkodik, neki miért nincs párja, miközben másoknak van. A férfiaknak sem könnyű, nehezen igazodnak ki a nők igényein, mire vágynak, milyen tulajdonságokkal kellene rendelkezniük, ha azt szeretnék, hogy őt horgásszák ki a lányok a potenciális pasijelöltek tengeréből.

Ha egyedülálló vagy, gyakran úgy tűnhet, hogy csak neked nincs szerencséd, mindenki másnak van párja, és amikor meglátsz egy másik lányt egy olyan sráccal, akivel te is szívesen randiznál, felmerülhet benned, hogy mije van neki, ami neked nincs. Nos, nem vagy egyedül ezzel a problémával , és bármennyire hihetetlennek tűnik, a férfiak sem olyan magabiztosak, mint amilyeneknek gyakran hisszük őket. Ugyanolyan kételyekkel küzdenek, mint a nők, ezért mindkét nemnek megkönnyítheti a dolgát, ha a pasik tisztában vannak vele, hogy mi kell a nőnek, amikor párkapcsolatra alkalmas férfit keres. 

férfi, tulajdonságok, párkapcsolat
A férfi legyen kalandvágyó, olyasmit is tegyen meg, ami nem feltétlenül a kedvenc szórakozása
Forrás: baranq/Shutterstock

5 férfitulajdonság, amelynek mindenképpen meg kell lennie a pasiban, ha nőt akar

 

1. Legyen szenvedélyes és kalandvágyó

Mit is jelent kalandvágyónak lenni? Az urak talán azt gondolják, az extrém sportok iránt kellene érdeklődniük, hegyet mászni, raftingolni stb., de tévednek. Kalandvágyónak lenni a nők szerint azt jelenti, hogy a férfi nyitott gondolkodással tekint a világra, nem retten meg az újtól, a váratlantól, de a pókoktól se... Hajlandó megváltoztatni a napi rutinját, szívesen szerez újabb és újabb tapasztalatokat ismeretlen területeken is, illetve olyasmit is megtesz a párjáért, ami amúgy nem tartozik a megszokott és kedvenc elfoglaltságai közé. Például hajlandó a nő kedvéért akár salsaleckéket is venni. 

2. Legyen türelmes

A nők jelentős része szexinek tartja, amikor a férfi nem nyomja a dudát, ha egy kicsit elakad a közlekedés, nem ütögeti az étterem asztalát a kártyájával, ha fizethetne jut, nem ordibál és tesz megjegyzéseket sorban állás közben és hasonlók. Ez ugyanis nemcsak a türelemről szól, de érzelmi intelligenciáról és empátiáról is tanúbizonyságot tesz, na meg azt is megmutatja, hogy a férfi nem nézi le azokat az embereket, akik kiszolgálják őt. 

3. Legyen őszinte és megbízható

Nem meglepő, hogy a nők bizony az őszinte férfiakat kedvelik. Az őszinteség és megbízhatóság kéz a kézben jár, és nem csak a hűségről szól, jóval több annál. Már az elején tisztázni kell az egymással szemben támasztott elvárásokat, hogy egyik felet se érje meglepetés, és később is, mindig, ha a párkapcsolatban probléma merül fel, nyíltan, kristálytisztán, hibáztatás és védekezés nélkül kommunikálni, mi a gond. A nők szeretik, ha ki vannak beszélve a gondok, viszont roppant nehezen viselik, ha füllentésen, szabadkozáson, csúsztatáson kapják a partnerüket, pláne, ha még a pasinak áll feljebb, hogy nem volt egyenes. 

4. Legyen vicces

Ha egy nőt megkérdezel, melyek a párja legvonzóbb tulajdonságai, biztos lehetsz benne, hogy a humor az első helyek egyikén szerepel. Odavannak azokért a férfiakért, akik nem veszik magukat túl komolyan, szórakoztatóak, és élvezik, ha másokat megnevettethetnek. Ám a humor a hölgyek számára nem azt jelenti, hogy a pasas egy viccgép, pukizós és sztereotípiákra épülő, rendőr - és szőkenős-viccek kifogyhatatlan tárháza, vagy a szarkasztikus megjegyzések nagymestere. A nők számára a humor szellemességet, intelligens poénokat jelent egy olyan embertől, aki mások humorát is elismeri és értékeli, beleértve a saját párjáét is. 

5. Legyen empatikus

Az empatikus férfi törődik embertársaival, az állataikkal, védi a környezetét, segít, ahol szükség van rá, nem kicsinyli le mások érzéseit, nem vitatja el a boldogságukat, se a bánatukat. Érti és átérzi a társa problémáit, örömeit. Azon van, hogy boldoggá tegye őt és  a kapcsolatot, amiben él. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet őszinte, ha úgy érzi, a nő túlzásokba esett, túlreagált valamit, hanem azt, hogy ezt nem lekezelően, a másik érzelmeit lesöpörve közli. És ami nagyon fontos, tudja, mikor kell „csak” meghallgatni a másikat, anélkül, hogy minősítené a helyzetet vagy jó tanácsokat osztogatna a párjának (vagy bárki másnak).

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.